Om Horni gård

En av Norges ledende og mest kjente travstall fra 1967 med hele 47 kårede avlshingster som har hatt sitt virke på gården.

På Horni gård kan du trene din egen hest, eller la oss stå for treningen. Vi tar oss av alle rutiner og det daglig stell.

 • Alf Stordal
  Alf Stordal
  Travtrener Alf Stordal står for daglig drift av Horni gård. Alf er født og oppvokst på Horni gård og hadde sin første hest i Derby allerede som 17 åring.
 • Sentralt
  Sentralt
  Travstallen ligger sentralt på østlandet, vi når 10 travbaner innen 3 timers kjøring. (Kun 20 min til Bjerke travbane)
 • Trenere
  Trenere
  Egne ansatte og trenere kan ta seg av ukentlig trening.
 • Erfaring
  Erfaring
  Gården har hatt hest som fokus siden 1967 og kan vise erfaring over generasjoner.
 • Historie
  Historie
  Aagot og Per Stordal startet Horni gård. For sin innsats har Aagot blitt æresmedlem i DNT, Asker og Bærum travklub, Oslo og Akershus travforbund, og Bærum og Omegns Hesteavlsforening. I 2011 fikk hun Hestesportens hederspris
 • Historie
  Historie
  Per og Aagot Stordal står bak Horni gård og er kjente navn i travmiljøet. Per sin lange erfaring kommer godt med i den daglige drift.

 

Her har hest har vært yrke gjennom generasjoner og gården har opparbeidet seg et meget bredt og sterkt nettverk innen hestemiljøet.

Gården ligger få minutter fra Oslo med kort vei til både Bjerke og Drammen travbane.

Horni gård har også fast veterinær, smed og faste ansatte tar seg av det daglige stell og trening. Med dette er alt lag til rette for sunn og riktig trening som gir progresjon.

Med vennlig hilsen.
Alf Stordal
Tlf: 906 17 606
Epost: Alf@horni.no